Snus Online genom Bloglovin och Blogg.se

Vad har hänt i snusbranchen den senaste tiden? Vi på Snus online går igenom nyheter, och rekommenderar våra vänner på Snusogram
 
Vi rekommenderar självklart våra vänner på Snusogram, som kör snus online sedan 2015. De kör en snusprenumerations-service där prillorna kommer hem i brevlådan, varje månad. Ungefär som att prenumerera på kalsonger online, men för snus.
 
 
 
 
Det har hänt en hel del inom snusindustrin senaste året, snus har till och med blivit godkänt för att säljas i USA. FDA, som har hårda regler när det kommer till amerikanska medborgares hälsa, tillåter nu åtta sorter från välkända Swedish Match. De producerar de mest kända sorterna, så som General och Göteborgs Rape. FDA har inte kommit ut med sin rapport gällande e-cigaretter än, och sidor som Vaping Culture har ännu inte officiellt deklarerat om e-juices är farligare än man trott. Så det är goda nyheter att de amerikanska folket får ett alternativ till cigaretter.
 
Och vi har även fått en ny snussort, Mackmyra, som har en hel del whiskey-smak tillsatt, svensk maltwhisky för att vara exakt. Och Swedish Match stannar inte där, utan introducerar även två nya smaker till deras billigare alternativ - XRange. Dessa är XR Grov och XR General Salmiak.
 
Vad tycker du om att snus nu får säljas i USA? Och gillar du den nya Mackmyra-prillan?